Welkom!

Mijn naam is Maarten Vlieger. Met gepaste trots stel ik mezelf en mijn bedrijf Lignum
Houtbouw aan u voor.

Lignum is mijn passie: Het ontwerpen en realiseren van exclusieve en traditioneel gebouwde buitengebouwen, van eersteklas eikenhout en met pen- en gat verbindingen gemaakt, volledig naar uw smaak en wensen.
Alle kennis en ervaring die hiervoor nodig zijn bevinden zich onder één dak, namelijk bij Lignum: waar persoonlijk contact en nauw overleg voorop staat. Meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de houtindustrie. Door uitgebreide vakkennis en mijn studie Bouwkunde kan ik u als geen ander adviseren en begeleiden bij het ontwerpen van uw buitenverblijf. Omdat wij zelf de inkoop van het eikenhout en de overige benodigde materialen verzorgen, bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Het hele traject, van ontwerp tot en met de bouw, is in mijn beheer. Wij werken met een klein team met vast personeel dat zich nauw betrokken voelt bij de klant en ons bedrijf.

Daarnaast zijn we vernieuwend bezig in het ontwerpen en bouwen van ecologische woningen. Deze woningen zijn gebouwd met natuurlijke materialen waarbij duurzaamheid en prettig woonklimaat voorop staan. Kijk eens op www.LignumEco.nl.

Als enige in de branche ontvangt iedere klant een uitgebreide 3D presentatie van het gebouw zodat altijd duidelijk is wat u kunt verwachten. En dit allemaal zonder meerprijs maar standaard inbegrepen. Om een Neemt u gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Uiteraard kunt u onze fabriek in Wijchen bezoeken of een van onze gerealiseerde projecten, op afspraak maken wij graag tijd voor u vrij!