Het duurt nog wel even, maar van 26 februari t/m 1 maart staat Lignum Houtbouw op Tuinidee in de Brabanthallen in Den Bosch.

‘Een bezoek aan Nederlands grootste tuinevent biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en een prinsheerlijk buitenleven. Kom een dag lang genieten, ontdekken en beleven.

TuinIdee is uniek door haar schitterende voorbeeldtuinen in fraaie decors. Stuk voor stuk praktische en originele ideeën, voor ieder wat wils. Van exclusief tot budgetvriendelijk. Zo vind je er o.a. de Speeltuin voor kinderen, de Plantenproeverij, de FlowerPowertuin, en de Lusthof.

‘Leve de tuin’ is het hoofdthema. Van de hedendaagse tuin kun je genieten en er vooral in leven, in alle seizoenen. Je kunt je er terugtrekken, chillen, feesten maar ook lekker bezig zijn met de natuur. De tuin is een groot feest! Bezoek ook de wonderschone exposities Famous Plants, waar we ons hebben laten inspireren door beroemde planten, het bloeiende Boogie Woogie meesterwerk en de Vrolijke Vlindertuin, met echte vlinders.

Facebooktwitterpinterestyoutubeinstagram
1 Reactie
  1. L.S.

    Graag willen wij inspiratie op doen over alles wat u te bieden heeft op de Tuinidee beurs, dit voor ons huis met grote tuin in Frankrijk.
    Bij voorbaat dank als wij gratis kaartjes zouden ontvangen.

    Met vriendelijke groet,

    Jacques en Henny van der Plas

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.